Modern Salon Duvar Dekorasyon Fikirleri

Misafirlerini ağırladığın, günün yorgunluğunu atmak için akşamlarını geçirdiğin ya da belki de gününün büyük bir kısmında bulunduğun salonunun dekorasyonunda bir yeniliğe gitmeyi düşünüyor olabilirsin. Böyle bir düşüncen varsa değişim adına duvarlarına modern dokunuşlar yapabilirsin.

Kusurlu Güzellikten Doğan Dekorasyon Stili: Wabi-Sabi

Filozoflar ve sanatçılar yüzyıllardır estetiğin sırrını çözmek için, neyin güzel olduğunu keşfetmek için tartışmalar ve araştırmalar yürütürken farklı kültürlerin güzellik algılarının ne kadar farklı olduğunu görmüşler. Güzelin illa ki kusursuz ve hatasız olmasına gerek olmadığını gösteren Japon kültürü Wabi-Sabi örneğinde gördüğümüz gibi güzelliğin felsefeyle derin bir bağı var.

Tüylenen Kıyafetler Nasıl Temizlenir?

Kıyafetlerin çok hızlı mı tüyleniyor? Yeni aldığın giysilerin bile çok kısa sürede eskimiş bir görünüme mi bürünüyor? Eğer öyleyse bu yazı tam da sana hitap ediyor! Hem tüylenmenin nedenlerini, hem tüylenmiş kıyafetlerini nasıl yenileyebileceğini, hem de tüylenmeyi nasıl önleyebileceğini öğrenmek istiyorsan; bilmen gereken her şey burada…

Şişme Mont Yıkanınca Küçülür Mü?

Sonbahar ve kışın gelişiyle de olmazsa olmaz kışlıklarımızdan montlar ortalığa çıkmaya başlıyor. Saklandıkları yerden çıkarılan bu giysileri yıkamak, temizlemek ise ayrı bir ustalık işi. Şişme mont nasıl temizlenir, şişme mont hangi deterjanla yıkanır gibi sorularının cevaplarını bulmak için yazımızı inceleyebilirsin.

Evinizi Sonbahar Mevsimine Hazırlamanın 7 Yolu

Günlerin kısalmaya başladığı, tabiatın renk değiştirdiği, havanın serinlediği ve ağaçların yaprak döktüğü bu mevsimde; evini sonbaharın rüzgarlarına, yağmurlarına ve düşen sıcaklıklarına karşı hazırlaman, konforlu ve güvenli şekilde kışa hazırlanmanın da anahtarı olacak.

İşte evini sonbahar mevsimine hazırlaman için birbirinden etkili 7 yol!

2023 Sonbahar Dekorasyon Trendleri

2023’ün yarısından fazlasını geride bıraktık, bu sene renkleriyle, yeni dekorasyon fikirleriyle bize çok şey kattı. Eğer sen de hazır sonbahara giriyor ve yavaş yavaş evlerimize dönüyorken 2023 sonbahar dekorasyon trendlerini takip ederek dekorasyonunu yenilemek isteyenlerdensen yazımız ilgini çekebilir.