Şık Bir Yılbaşı Masası Nasıl Hazırlanmalı?

Şık Bir Yılbaşı Masası Nasıl Hazırlanmalı?

Yeni bir yıla yeni dileklerle ve umutlarla giriyoruz. Sevdiğimiz insanlarla bir araya gelip, yeni yılda da neşemizin devam etmesini diliyoruz. Tüm bunları yaparken, bazı alışkanlıklarımızı değiştirmiyoruz. Bu yeni yılda, neşemizi paylaşacağımız ailemiz ve dostlarımız için farklı ve özel bir yılbaşı masası hazırlayalım.

yilbasi_sofrasi

Yılbaşı gecesi kadar bir sofra hazırlamak istiyorsanız, bilindik masa düzenlerinden uzaklaşmanız gerekebilir. Gecenizin güzelliğine ve temasına uygun bir masa hazırlamanız konuklarınızın da çok hoşuna gidecektir. Yeni yıl akşamları, içinde çeşitli sürprizlerin yer aldığı bir akşamdır. Siz de, tabaklarınızın üzerine konuklarınız için küçük bir hediye bırakabilirsiniz. Masanızın üzerine çok fazla bir şey koymadan, sembolik ve altın rengi tonlarında küçük objelerle masanızı süsleyebilirsiniz. Daha dinamik ve eğlenceli bir masa istiyorsanız, yılbaşına özel figürlerle masanızı canlandırabilirsiniz.

masa_hazirlama_sunum

Neşenizi, yılbaşı sofranızı yansıtın. Yılbaşının sembolü haline gelen kırmızı ve beyaz renklerini kullanarak hem eğlenceli hem de dinamik bir masa kurabilirsiniz. Masanın ortasına koyacağınız yılbaşıyla ilgili bir figür, canlı masanıza ayrı bir neşe katacaktır. Yılbaşına özgü olan naneli, baston şeklindeki şekerlere masanızda bol bol yer ayırmayı ihmal etmeyin. Yılbaşında küçük çocukları olan aileler ve gelecek misafirlerinin de küçük çocukları olan kişiler oldukça ideal ve farklı bir masa düzeni.

yemek_masasi_hazirlama

Sadenin şıklığından vazgeçmeyenler için, kırmızı şeritlerle özgünleştirilmiş bir masa doğru seçim olacaktır. Kırmızı ve beyazı, yılbaşını simgeleyen bilindik nesnelerle özdeşleştirmek yerine, masa düzeninizde sadece renk olarak kullanabilirsiniz. Sıcak ve samimi bir yemek ortamında varsa şöminenizi mutlaka kullanın

yemek_masasi_sunum

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Uzun Ömürlü ve Hesaplı Duvar Kağıdının Sırrı

Uzun Ömürlü ve Hesaplı Duvar Kağıdının Sırrı

Yemek Odanız için Çok Şık Tasarım Fikirleri

Yemek Odanız için Çok Şık Tasarım Fikirleri