Küçük Ev Yoktur, İyi Planlanmamış Ev Vardır

Küçük Ev Yoktur, İyi Planlanmamış Ev Vardır

İki odalı daireler çiftler ve çekirdek aileler için çok uygundur. İki odalı daireler en kolay bulunabilen daireler oldukları gibi tek odalı ya da stüdyo dairelere göre çok daha kullanışlı ve rahat mekanlardırlar. Bu günkü yazımızda en çok hoşumuza giden iki odalı dairelere 3D görseller eşliğinde bir bakış atacağız.

Bir L şeklini andıran bu daire, geniş bir ortak oturma alanı çevresinde yatak odalarının olduğu ferah ve havadar bir yaşam mekanı.

ev_tasarimi_bir_arti_bir

İki odalı dairede özel hayatı korumak ne kadar mümkündür? Aslında oldukça mümkün! Bu gördüğünüz dairede odaların birbirinden uzak konumları sayesinde siz ve misafiriniz birbirinizi hiç rahatsız etmeden kendi mekanlarınızda rahatça yaşayabilirsiniz. Bu dairede, her odanın geniş bir dolap koyma alanı ve kendine ait banyosu mevcut; mutfak, yemek odası, çamaşır odası ve oturma odası ise ortak olarak kullanılan alanlar.

iki_arti_bir_ev_plani

Modern daire deyince aklınıza bahse gireriz hemen keskin çizgilerle döşenmiş ve doğal ışıkla aydınlatılmış mekanlar geliyor. Bu daire planında da renk patlaması yaşamış mobilyaların bembeyaz duvarlara karşı kullanıldığı bir mekan yaratılmış. Etkileyici bir balkona açılan büyük cam kapılar ve pencerelerden eve dolan doğal ışık tüm daireyi mükemmel bir şekilde aydınlatıyor.

ev_plani_cizim

Canlı parlak renklerle döşenmiş bu iki odalı daire gören herkesi kendine hayran bırakacak kadar neşeli bir mekanmış gibi görünüyor. Uzun terası ile geniş bir açık alana sahip bu mekan güneşlenmek ve açık hava yemekleri için çok uygun.

ev_plani_cizdirme_armutcom

Rahatlatıcı renkler olan yeşil ile morun uyumu bu daireye sakinleştirici bir hava vermiş fakat daireyle ilgili asıl etkileyici unsur odaların konumları ki bu da misafiri olan genç çiftler için çok uygun bir alternatif oluşturuyor.

kullanisli_ev_planlari

Entelektüel erkekler bu iki odalı, tek banyolu dairenin kömür rengi duvarlarına, ahşap zeminine ve modern mutfağına bayılacaklar.

ev_plani_mimar_cizim

Bu dairede hoşa gidecek bir sürü detay mevcut. İlk olarak yeteri kadar geniş olan teras hem dairede oturan kişiye biraz mahremiyet sağlamak hem de biraz hava almak için mükemmel bir yer.  Dahası bu küçük (ama kesinlikle rahat) mekan; geniş oturma alanı, modern mutfağı ,geniş bir çift kişilik yatağı barındıracak kadar büyük yatak odası , iki ayrı tek kişilik yatağın sığabileceği kadar büyük ikinci odası ve şık detaylarla döşenmiş banyosu ile adeta bir havadarlık timsali.

daire_planlari

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Birbirinden Güzel Retro Mutfak Tasarımları

Birbirinden Güzel Retro Mutfak Tasarımları

Farklı Modelleriyle TV Üniteleri

Farklı Modelleriyle TV Üniteleri