Enfes Yemekler ve Keyifli Sohbetler İçin Birbirinden Güzel Mutfak Tasarımları

Enfes Yemekler ve Keyifli Sohbetler İçin Birbirinden Güzel Mutfak Tasarımları

Dolap kapakları sarkmaya mı başladı? Mermer tezgahınızın rengi mi değişti? Bataryanız su mu damlatıyor? Kurtulmak için daha ne bekliyorsunuz?

Tüm günün sıkıntı ve yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz, yemek yapmanın meditasyona dönüşeceği bir mutfak düşleyin… İşte size bu duyguyu yaşatacak mutfak tasarımları…

Modern mutfaklar

Mutfakta espresso makineniz hariç tüm eşyaları ortadan kaldırdığınızı düşünün. Her şey dolapların içinde. Mutfağınız sade, düzenli ve rahatlatıcı… Modern mutfaklarda endüstriyel seramikler, granit tezgahlar, şık parke zeminler ve ustalıkla tasarlanmış ahşap dolaplar çıkıyor karşımıza. Laminant ve iyi işlenmiş sert plastik, bu tarz mutfakların olmazsa olmazı. Renklerin ve süslemelerin oldukça az kullanıldığı modern mutfaklar, sade ve zarif tasarımlarıyla hayatımıza minimalist bir şıklık katıyor.

modern_mutfaklar

Country mutfaklar

İşte ahşabın büyüsü… İçinden çıkmak istemeyeceğiniz konfor ve sıcaklıktaki country mutfaklarda; masa, sandalye ve dolaplar, kiraz, akçaağaç, meşe ve çam gibi ağaçlar kullanılarak tamamen el işçiliğiyle yapılıyor. Bu tür mutfaklarda, dekorasyonda kullanılan aksesuarların da olabildiğince doğal malzemelerden üretilmiş olmasına dikkat ediliyor.

country_tarzi_mutfak

Transitional (Geçişken) mutfaklar

Bu mutfak tasarımında geleneksel yapı ile modern stil bütünleşiyor. Yalnızca yemek yapma alanı değil, bir yaşam alanı olarak dizayn edilen bu tarz mutfaklarda, mermer tezgaha ve ahşap dolaplara küçük bir oturma grubu da eşlik ediyor. Ahşap ve metal, bu tarzın ayrılmaz ikilisi…

mutfak_tasarim

Cottage Mutfaklar

Klasikleşmiş özelliklerine karşın popüler bir seçim olmaya devam eden cottege mutfakların en belirgin tarafı; beyaz dolaplar, parke zeminler ve renkli kumaşlarıyla mutfağın odak noktası olmaya aday sandalyeler. Genellikle yazlık konutlarda tercih edilen bu mutfak tasarımında rahatlık ve sadelik ön planda.

armut_mutfak_tadilat_dekorasyon

Açık mutfaklar

Salonla iç içe, yemek yaparken aileniz ya da misafirlerinizle sohbet edebileceğiniz bir mutfak tasarımı. Mutfakta kullanılan renkler, mobilyalar, aydınlatma ve hatta tencere, tava dahi salonun birer parçası olarak görülüyor. Ortadaki ada, mutfak malzemelerini saklama sorununu çözmenin yanı sıra hem salonla mutfağı ayırıyor, hem yemek yapmak için daha geniş bir alan yaratıyor hem de yemek yenilip sohbet edilen bir masa işlevi görüyor.

acik_mutfak_tasarimlari

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Mutfaktan Banyoya, Aradığın Her Türlü Tadilat İçin

İşinin Ehli Ustalar Armut'ta!

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Nakliye Alanındaki Yeni Girişimimiz "Rahat Taşın"la Tanışın!

Nakliye Alanındaki Yeni Girişimimiz "Rahat Taşın"la Tanışın!

Başarımızı İki Prestijli Ödülle Taçlandırdık!

Başarımızı İki Prestijli Ödülle Taçlandırdık!